OTAC JE OSTAVIO KAD JE IMALA SAMO 11 GODINA, A SAD... Odlučila da uradi nesvakidašnju stvar, ODUŠEVILA SVE! (VIDEO)
Unajmila tatu u Japanu, Foto: Printscreen/Instagram/TyenRasif

viralna priča

OTAC JE OSTAVIO KAD JE IMALA SAMO 11 GODINA, A SAD... Odlučila da uradi nesvakidašnju stvar, ODUŠEVILA SVE! (VIDEO)

Unajmila je tatu na jedan dan

Objavljeno:

Tyen Rasif iz Singapura odletela je u Tokio sa jednim veoma nesvakidašnjom idejom. Htela je da unajmi čoveka koji će da joj glumi oca na jedan dan. Njena tužna priča ubrzo je postala viralna, a njen video broji više od 2.3 miliona pregleda.

Ova 28ogodišnjakinja je objasnila kako je otac napustio kad je imala 11 godina te da ju je odgajala majka i da joj je uvek tokom života nedostajala očinska figura.

Unajmila "tatu" na jedan dan

Kako bi iskusila kako je to imati oca, uputila se u Japan i na jedan dan unajmila glumca koji, između ostalog, glumi lik oca. Skupa su proveli dan onako kako bi ga tipično proveli otac i ćerka. prošetali su, popili piće i razgovarali, a "otac" joj je dao životni savet te su se na kraju i zagrlili.

"Oproštaj je bio težak, no pruža mi utehu činjenica da sada imam tatu u Japanu i da ćemo se, nadam se, ponovno videti", objasnila je pa dodala: "Sad shvatam da su ovakve usluge korisne, pogotovo u Japanu gde su ljudi najusamljeniji na svetu."

40 posto Japanaca oseća se usamljeno

Inače, prema istraživanju koje je 2023. provela japanska vlada, čak 40 posto Japanaca oseća se veoma usamljeno, a upravo ovaj podatak jedan je od razloga zbog kojih je u Japanu moguće unajmiti devojku ili dečka, pa čak i celu porodicu

Gospodin Natori, 63-godišnji glumac, u razgovoru joj je otkrio da je u penziji i da na ovaj način želi pomoći drugima. Objasnio je i da 20 posto njegovih mušterija čine mlađi muškarci koji traže društvo starije osobe kako bi se osećali sigurno dok obilaze grad.

Bonus video:

40:40

REDAKCIJA 29.03.2024. 3. DEO

(Espreso/Index/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.